Home Post Even voorstellen!

Even voorstellen!

lisaLisa van Ommen loopt sinds november stage bij Novi Mores. Momenteel zit ze in het laatste jaar van de opleiding sociale psychologie aan de Universiteit Utrecht. Binnen Novi Mores houdt zij zich voornamelijk bezig met advies rondom zwerfafval voor gemeenten. Hoe zorg je ervoor dat mensen hun afval in een afvalbak gooien i.p.v. op straat. Thema’s die hierbij behandeld worden zijn o.a. het verminderen van zwerfafval, bijplaatsing, hondenpoep en vuurwerkafval.

Naast haar stage is Lisa ook bezig met haar scriptie, hiervoor doet ze een onderzoek. Ben je altijd al benieuwd hoe zo’n ‘echt’ onderzoek nou werkt? Je kan nu een steentje bijdragen aan de wetenschap (van 9-12 februari)! Wees er wel snel bij, want anders mis je wellicht de kans om mee te doen! En als mooi extraatje verdien je er ook nog eens €2,- mee. Enig idee wat je daar allemaal wel niet mee kunt doen?

Schrijf je hier in voor het onderzoek: http://doodle.com/6rpi59mic2eqqyqp

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.