Home Post Samen met je team aan de slag met de aanpak van bijplaatsingen!

Samen met je team aan de slag met de aanpak van bijplaatsingen!

image002Ook last van bijplaatsingen? Ga met je team aan de slag voor de aanpak van bijplaatsingen!

Stel zelf je team samen. Denk daarbij aan mensen van reiniging, handhaving, communicatie, beleid, wijkcoördinatoren en wellicht ook externe betrokkenen zoals van een woningcorporatie. Het doel van de training is om de samenwerking te verstevigen op dit terrein en een start maken met een nieuwe aanpak/ beleid. Met elkaar maken we afspraken hoe de aanpak uitgerold gaat worden. In de training is ook uitgebreid aandacht voor waar je als gemeente nu op let, hoe je de basis op orde brengt en wanneer je nu welke gedragsinterventie toepast.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.