Home Wie

Wie

WK130324-518_bewerkt_nieuwKirsten Ruitenburg ontdekte tijdens haar studie Psychologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen dat ze voornamelijk geïnteresseerd was in het alledaagse gedrag van mensen. Hoe kun je het gedrag van mensen verklaren en op welke manier is dit te beïnvloeden? Tijdens de master gedragsverandering, die ze cum laude afrondde, ontstond de droom om van gedragsbeïnvloeding haar professie te maken. Door het oprichten van Novi Mores (2010) werd deze droom werkelijkheid.

In haar werkzaamheden geniet zij van de continue verbinding tussen wetenschap en praktijk. Wetenschappelijk onderzoek gaat leven door de toepassing in de praktijk. Door de wetenschappelijk onderbouwde strategieën kan ze problemen in de praktijk oplossen, wat ze dan ook met veel plezier enthousiasme doet.

Kirsten werkt binnen Novi Mores samen met een team van experts, waardoor totaal oplossingen geboden kunnen worden.Tevens biedt Novi Mores stageplekken voor studenten van het HBO (toegepaste psychologie) en de universiteit (psychologie/ communicatiewetenschappen). Benieuwd of er momenteel plek is, neem dan contact op!